Provstigudstjeneste i Køge Kirke

Søndag d. 3. oktober 2021, Kl. 10:00 til kl. 15:00
Fremmed kirke eller kapel, Kirkevej 2, Kirkevej 2, 4681 Herfølge

Søndag den 3. oktober mødes hele Køge Provsti til en inspirerende gudstjeneste, frokost, oplæg og samtale. Sæt kryds i kalenderen.

Efter sidste års aflysning genoptager Køge Provsti provstidagen søndag den 3. oktober kl. 10-15.

Alle præsterne indbyder til en festgudstjeneste kl. 10 i Køge Kirke med temaet ”frihed og fællesskab”, hvor vi fejrer, at samfundet er ved at vende tilbage til en ny normaltilstand med nyvunden frihed og en styrket fællesskabsfølelse.

I Køgehallernes store Hal 3 byder provstiet på en lækker frokost kl. 12.30 og kl. 13.00 taler journalist og forfatter Charlotte Rørth.

Charlotte Rørth er journalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, 1987, og forfatter til en række journalistiske og tabuenedbrydende bøger, udgivet på Information, Gyldendal og Kr. Dagblads Forlag. Bl.a. Bogen ”Jeg mødte Jesus”. På provstidagen tager Charlotte Rørth udgangspunkt i sin seneste bog ”Med rank ryg” fra 2021, hvor hun behandler emnerne ligestilling mellem kønnene ifølge Jesus, seksuelle overgreb, abort, me-too-debatten og kønsidentitet ud fra en både personlig og objektiv vinkel.

Der vil efter en kort kaffepause være mulighed for at stille Charlotte Rørth spørgsmål og debattere foredraget inden dagen slutter kl. 15.00.

Der er mulighed for buskørsel til og fra arrangementet, med tre opsamlingssteder.

Alle er velkomne og det er gratis at deltage – dog er tilmelding nødvendig. NY FRIST 20. september!

Info vedr. buskørsel:

Afgangstider:

Kl. 9: Opsamling 1) Herfølge Kirke, Kirkepladsen 1, 4681 Herfølge

Kl. 9,05: Opsamling 2) Hastrupområdet v. rundkørslen: Busstoppestedet tæt ved Vordingborgvej 97, 4600 Køge (hurtig opsamling)

Kl. 9,10: Opsamling 3 Ravnsborgområdet v. Elverhøj: Busstoppestedet på Vordingborgvej mellem restaurant Elverhøj og rundkørslen (hurtig opsamling).

Man tilmelder sig både ud- og hjemtur med mindre andet oplyses. Hjemturen foregår fra Køge Hallerne efter spisning med stop ned ad Vordingborgvej (ca. samme steder som på turen ind)

Transport omfatter også turen fra Køge Kirke efter den fælles gudstjeneste til Køge Hallerne.

Tilmeld dig her.