Nytårskur - Prædikant Johannes Holt Iversen

Lørdag d. 1. januar 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Kirkepladsen 1, 4681 Herfølge

Nytårskur i Herfølge Kirke. Dagens gæsteprædikant er Johannes Holt Iversen, der er en dansk billedkunstner og skulptør. Han har siden 2016 boet og arbejdet i Amsterdam og udstiller sine skulpturer på udstillinger over hele Europa. Nu har han atelier på Islandsvej her i Herfølge. Efter gudstjenesten siger vi godt nytår til hinanden med bobler og kransekage. Liturg: Sognepræst Mogens Funder Larsen

Mere om Johannes Holt Iversen:
Han er lærling af den Danske billedmaler og skulptør Erik Rytter (fhv. assistent af Poul Gernes). Han er diplomuddannet fra det Hollandske kunstakademi Gerrit Rietveld Academie.

I 2014 deltog han i udviklingen og opstarten af Spotify Artists open data programmet, ved at benytte et kunstner pseudonym på streaming servicen.

I 2016 deltog Johannes Holt Iversen i Остен International Biennial of Drawing på Остен Museum of Modern Art Skopje, Makedonien.

I 2018 udstillede Johannes Holt Iversen på Glassbox espace d'Art i 11. arrondissement i Paris, Frankrig samt Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum i Herning, hvor han deltog i TV-programserien Kunsten at blive snydt på DR1, baseret på koncept fra det britiske TV-netværk Sky Arts.

I 2019 debuterede Johannes Holt Iversen med sin første soloudstilling "Concerning the Hyper-Primitive", der foregik i Paris, med støtte fra Augustinus Fonden.

I 2020 indkøbte Statens Kunstfond tre værker af Johannes Holt Iversen fra hhv. Skulptur-serien "Lascaux" og maleri-serien "Hyper-Primitive".

I 2021 begyndte Johannes Holt Iversen at blive repræsenteret i Paris, Frankrig gennem Patricia Chicheportiche fra Galerie 208.