Familiedag

Søndag d. 22. august 2021, Kl. 09:00 til kl. 17:00
Kirkepladsen 3, 4681 Herfølge

Til årets familiedag har vi allieret os med dygtige instruktører fra Center for leg, som kommer og igangsætter en masse sjove fælleslege for hele familien.

Derudover kommer pølsemeden forbi og sørger for, at vi har energi nok til en hel dag fyldt med dejlig leg og sjov.

Vi starter dagen i kirken med fælles gudstjeneste i børnehøjde. Vil man ikke med i kirken, kan man tilslutte sig i sognegården kl. 11.

Program for dagen

kl. 10:00 – Vi mødes i kirken til fælles gudstjeneste. Gudstjenesten er i børnehøjde.

Kl. 11:00 – Velkomst i sognegården, hvor dygtige instruktører fra Center for leg, vil igangsætte en masse sjove lege mm.

Kl. 12:00 – Pølsesmeden Bjørn kommer med sin pølsevogn. I 2 timer kan I spise pølser til i revner. (Drikkevarer og mulighed for Vegetarpølser.)

Kl. 13-15 – Mere dejlig fællesleg + diverse spillestande med en lang række charmerende historiske træspil.

Kl. 15-16 – kaffe og kage og tak for i dag!

Husk at tilmelde dig og din familie ved at købe billet her.

Frist for tilmelding d. 15. august

Billetpris:

Voksen 50kr.

Børn 3-12 år 25 kr.

Børn under 3 år er gratis.

Her kan I læse mere om dagens lege.

Fællesleg

Fællesleg er en sjov og aktiv oplevelse, hvor en instruktør kommer ud til jer og sætter gang i et væld af sjove lege. Vores instruktører er eksperter i at formidle legene på en levende og tilgængelig måde som er tilpasset deltagernes alder og sammensætning, uanset om det er et enkelt alderstrin eller en blandet aldersgruppe, sådan så alle får en god og sjov oplevelse legene. Med andre ord: alle kan være med, og sammen får vi et smil på læben og nogle gode oplevelser i hinandens selskab.

Spillestand

I vores spillestand opsætter vi en lang række charmerende historiske træspil, som man kan gå på opdagelse i på egen hånd. Spillene tilbyder en fantastisk ramme for at mødes i mindre grupper på kryds og tværs. Hvert spil varer typisk 2-10 minutter, og deltagerne kan derfor nå vidt omkring og prøve mange forskellige spil i forskellige konstellationer. De fleste spil er for 1-6 deltagere, og de er meget tilskuerindbydende, så der opstår hurtigt et heppende publikum.

Ved hvert spil placeres et lille skilt der i simpel tekst og tegning forklarer spillets regler, så man hurtigt og let kan komme i gang. Vores instruktører hjælper naturligvis også med at igangsætte og med at besvare eventuelle spørgsmål.

EKSEMPLER PÅ SPIL:
  • Pirkentavl nævnt af Chr. d. 4.
  • Hammerspil fra Flandern i Belgien
  • Frøsnapper fra Nederlandene
  • Skubbe mønt fra 1500-tallets England
  • Hollandsk Glidebord fra middelalderen
  • Tallerkenspil fra Picardiet i Nordfrankrig år 1685
  • Markus & Lukas, nævnt i visen om erobringen af Kalmar 1611

…og mange flere lege og spil.