Sogneaften - Kreative vitaminer med Lise Meijer

Tirsdag d. 26. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Kirkepladsen 3, 4681 Herfølge
Gratis - men billetbestilling nødvendig

Nogle husker nok Lise Meijer fra den periode hun vikarierede som kirke- og kulturmedarbejder ved Herfølge Kirke. Kom og oplev eller genoplev hende, når hun gæster sognegården med sangforedrag og udstiller sine poetiske billeder. Udstilling kan ses fra slutningen af januar til udgangen af februar.

Ifølge kunstner og sanger Lise Meijer er immunitet og livsgnist ikke kun noget, vi styrker vha. de vitaminer, vi køber på glas. Det handler i lige så høj grad om at hente kraft fra vores kreativitet. Når vi støttes af den, åbnes døre, som før var lukkede, og livet synes fyldt af muligheder uanset vores situation.

Og at være kreativ er ikke blot for udøvende kunstnere. Hvis du f.eks. er god til at sætte samtaler i gang, skabe nye strukturer på arbejdet eller skabe et smukt hjem, er du kreativ. Al nyskabelse er kreativitet og vi har alle uden undtagelse områder i livet, hvor vi er kreative, siger Lise. Om dette stemmer tester vi i løbet af foredraget!

At sætte kreativiteten fri kræver blot at vi tør lytte til vores længsler – også dem vi knapt tør indrømme, og dernæst at vi finder en måde at handle på dem – selv det mindste lillebitte skridt tæller.

Ifølge Lise har vi det som regel bedre, når kreativiteten blomstrer frit i vores liv. Da indtræder vi nemlig i samarbejde med noget, som er større end os. Kald det universet, skaberkraften, englene, Gud eller hvad der passer ind i dit verdensbillede. Det vigtige er, at det giver en følelse af ikke at være alene og af uanede muligheder. Det tager lidt af presset af os som individer og sætter os ind i en større sammenhæng.

Foredraget vil være krydret med både oplæsning fra bogen Kreative Vitaminer, samt en håndfuld af Lises egne poetiske sange på både dansk og engelsk, med guitaren som ledsager.

Hør foredraget og bliv inspireret – ja, hvem ved, måske endda fyldt op af handlekraft til at tage dit eget første lille skridt på rejsen mod dine drømme.

Efter foredraget er det muligt at købe en signeret udgave af Lises bog samt kunstkalender 2021, ligesom rummet vil være åbent så man kan nyde udstillingen med Lises mixed media malerier.

Bestil din billet til foredraget her.

Ophavsret: