Mini-VIDEO-Familiegudstjeneste ved Heidi Kasper Hansen og Lise Meijer

Dato Onsdag d. 27. maj 2020, Kl. 17:00 til kl. 17:15
Sted Online, Kirkepladsen 1, 4681 Herfølge
Gratis

Onsdag d. 27.5 kl. 17 udkommer en lille video-overraskelse til jer på Herfølge kirkes facebookside samt youtube kanal.

Den dag skulle vi nemlig have holdt familiegudstjeneste med spisning, og skønt kirken er åbnet igen, er det desværre ikke muligt at lave den slags arrangementer på denne siden af sommerferien.

Og vi savner jer! Så vi har lavet en lillebitte video over pinsetemaet til jer, som vi vil dele på kirkens Facebook side kl. 17 samme dag. Den er kun ca. 10 minutter lang, og så er der en aktivitet med som kræver sæbebobler.

Vi synger også ”Franz af Assissi-salmen”, Almægtige og kære Gud. Den har nr. 17 i salmebogen, og vi synger vers 1 + 2 samt 11 + 12. Find den f.eks på Den Danske Salmebog Online!

Pas rigtig godt på jer til vi ses!

Kærlig hilsen Heidi og Lise.

PS: Husk sæbebobler

PPS: Nej, vi er ikke småfulde – det er bare Helligånden, den gør altså folk lidt sjove i hovederne!

Ophavsret: