Herfølgekoret synger julen ind

Dato Onsdag d. 4. december 2019, Kl. 19:00 til kl. 22:00

Tiden op til jul er for mange en særlig periode af året, hvor vi deler forventningens glæde med hinanden. I Herfølge er én af de faste juletraditioner at mødes i kirken for at høre Herfølgekoret synge julen ind. Sådan har det været i en lang årrække, og sådan bliver det også i år.

For de flere end 40 sangere i koret er julekoncerten på hjemmebane årets musikalske højdepunkt. Den har de øvet sig til i flere måneder, og den erfarne dirigent Otto Laust Hansen har i år tilføjet en række nye julesange til repertoiret. De føjer sig smukt til de kendte gamle danske julesalmer i flerstemmige udgaver blandet med godbidder fra korlitteraturens store skatkiste.

Årets julekoncert begynder i år en halv time tidligere, dvs. onsdag 4. december kl. 19.00. Det anbefales at komme i god tid for at sikre sig en siddeplads i kirken.

Efter koncerten er Herfølge Borgerforening vært for den sædvanlige, hyggelige sammenkomst i Sognegården, hvor der bydes på kaffe og lagkage, og koret synger endnu en afdeling julesange. Imidlertid er der begrænset antal pladser, og arrangørerne er derfor nødt til at understrege, at dørene lukkes, når de to sale er fyldt op.

Yderligere oplysninger:

Jette Melgaard, formand for Herfølgekoret, tlf. 56 65 19 88