Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneeftermiddag: Historien om Otto Brandenburg

22
OKT

Dato Tirsdag d. 22. oktober 2019, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Pris
Gratis

Karsten Holm synger ”baggårdspumaens” sange og fortæller historien og anekdoterne om Otto

Efter en optræden i TV2 Charley i 2014, hvor Karsten Holm sang ”To lys på et bord” – blev det naturlig for ham at kaste sig over Otto Brandenburg og hans musik og historie. Otto er den helt rigtige efterfølger tilb”Historien Om Elvis”, da Otto jo var Danmarks Elvis.


Danmarks første teenageidol blev født 4. september 1934 og døde 1. marts 2007 – 72 år gammel. Faktisk noget af en præstation, med det, til tider, hårde liv han levede. Ottos karriere strakte sig over mere end 50 år. Det begyndte med violin, men skolekammeraten Ib Glindemann, fik ham til at skifte jazz-guitar. Succesen tog fart med Four Jacks, som han var med til at starte. Han blev Danmarks første teenageidol, eller Danmarks
Elvis, blev berømt i Sverige og Tyskland. To lys på et bord, kender vi alle, selv om den blev nummer chok ved melodi-grandprixet i 1960. 

Otto blev vaskeægte crooner alla Frank Sinatra Han blev skuespiller, visesanger,
spillede revy, ja remsen er alen lang. Og ind imellem faldt han i de sorte huller, men som en korkprop kom han op til overfladen igen og igen.


Karsten Holm fortæller lidt af historien om manden, synger de sange han sang, og tegner et portræt af manden. Det bliver en vekselvirkning mellem foredrag og sange.
Det bliver f.eks.:
To lys på et bord
Når en sailor går i land
Buona sera
What do you wanna make those eyes at me for?
Min elsning du er som en rose
- og mange flere….

Ophavsret: