Sogneudflugt

Dato Søndag d. 16. juni 2019, kl. 12:30

Søndag d. 16. juni er der sogneudflugt. Vi mødes kl. 12.30 på kirkepladsen. Herfra går turen i to dobbeltdækker busser gennem det smukke sydsjællandske landskab med kurs mod Præstø.

I Præstø skal vi besøge Præstø Kirke, hvor sognepræst Hans Jørgen Østergård vil vise os kirken og fortælle om dens interessante historie, der skriver sig tilbage til 1400 tallet. Derefter skal vi rundt i og omkring Præstø, hvor vi har fundet en smuk plet at indtage vores kaffe.

Når vi kommer retur til sognegården i Herfølge står menuen på flæskesteg, æblekage og hyggeligt samvær.

Billetter til turen koster 160 kr. og kan købes på kirkekontoret fra 1. april. Kirkekontorets åbningstid er mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12.