Dato Søndag d. 19. juni 2022, Kl. 11:30 til kl. 18:00
Sted Herfølge sognegård, Kirkepladsen 3, 4681 Herfølge

Sogneudflugt: Fuglsang kunstmuseum og Kettinge Kirke

Så er det atter tid til vores årlige sogneudflugt. Denne gang besøger vi Fuglsang Kunstmuseum, som har en fin udstilling af dansk billedkunst fra ca. 1780 til 1980. Bagefter tager vi til den nærliggende Kettinge Kirke, som er overraskende stor og flot udsmykket.

Det bliver i en ny form.

Afgang fra Kirkepladsen kl. 11.30 til Fuglsang Kunstmuseum. Her vil vi dele os i to hold. Det ene hold spiser frokost, 2 stk. smørrebrød og en øl eller vand, mens det andet hold får en guidet rundtur på museet. Herefter byttes aktiviteter.

Derfor bedes man ved tilmelding og betaling vælge billet efter, om man ønsker at spise frokost først eller se udstilling først.

Efter besøget på museet tager vi til den nærliggende Kettinge Kirke og får en rundvisning ved formanden for menighedsrådet og måske sognepræsten.

Herfra tager vi hjem til Herfølge Sognegård og drikker en kop kaffe med den traditionelle linse til, inden vi siger tak for i dag.

Pris for turen: kr. 180,-

Du kan købe billet herunder:

Billet til sogneudflugt med frokost kl. 12:45

Billet til sogneudflugt med frokost kl. 13:45

Når der ikke er flere åbne billetter at få på hjemmesiden, er muligheden udsolgt.