Er det tid til fornyelse? - foredrag om liturgi

Lørdag d. 22. januar 2022, Kl. 09:00 til kl. 11:30
Sognegården, Kirkepladsen 3, 4681 Herfølge

Lørdag d. 22/1 2022  inviteres menigheden i Herfølge til et oplæg af Dorthe Kappelgaard fra Kirkefondet, som vil præsentere søndagsgudstjenestens ritual på en anderledes og inspirerende måde.

Efter et oplæg vil man kunne fordybe sig i dele af gudstjenesten i mindre grupper.

Meningen er et større kendskab til liturgien og dermed større glæde ved Gudstjenesten.

Dagen følges op med fire sogneaftener i 2022, hvor Herfølge Kirkes præster tager delelementer fra Højmessen op til gennemgang og eftersyn.

Dagen starter kl. 9.00 med morgenbrød og kaffe

Kl. 10.00 starter oplæg ved Dorthe Kappelgaard og kl. ca. 11.30 går man hjem med masser af inspiration og glæder sig til opfølgning senere på året.

Du kan tilmelde dig her.