Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Provstigudstjeneste

OKT
02

Provstigudstjeneste


Dato Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 10:30
Sted Fremmed kirke eller kapel, Kirkevej 2, Kirkevej 2, 4681 Herfølge
Provstigudstjeneste

Søndag den 2. oktober 2022 kl. 10.30 inviterer Køge Kommunes kirker til provstigudstjeneste – en fælles gudstjeneste i Køge Kirke. Efter gudstjenesten mødes vi i Ravnsborghallen til en let men lækker frokost og et foredrag af journalist og ruslandskender Anna Libak om konflikten mellem Rusland og Ukraine. 

Provstigudstjenesten er en årlig tradition, hvor alle vores lokale gudstjenester er lagt til Køge Kirke. Til gengæld medvirker alle provstiets præster i gudstjenesten sammen med et udvalg af vores dygtige lokale kor og børnekor. Velkommen til en fantastisk dag!  

NB! Tilmelding og fællestransport
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til frokost og foredrag samt fællestransport til og fra arrangementet, hvis dette ønskes.
Se mere om tilmelding og mulighederne for fællestransport her.
Al tilmelding skal ske til Herfølge Kirkes kirkekontor.
Bemærk sidste dag for tilmelding er mandag den 12. september

Program

KL. 10.30: Fællesgudstjeneste i Køge Kirke

Kl. 12.00: Frokost i Ravnsborghallen

Kl. 13.00: Foredrag - Anne Libak fortæller om konflikten mellem Rusland og Ukraine

Kl. 14.00: Mulighedernes marked, de enkelte sogne har mulighed for at booke en bod, hvor man kan præsentere et eller flere projekter, som man gerne vil fortælle andre sogne om

Kl. 14.30: Kaffe og afslutning

Anna Libak er udlandsredaktør på Weekendavisen. Siden 1996 har hun arbejdet i mediebranchen, primært i det Berlingske Hus, hvor hun har været skrivende journalist og beklædt forskellige redaktørstillinger på Berlingske og Weekendavisen. Hun har udgivet fire bøger: »Rusland på Røde Plader«, »Poesi for Papfamilier«, »Forstå populismen!« og senest »Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist«. Hun er uddannet cand.mag. i samfundsfag og russisk fra Aarhus Universitet. Hun modtog i 2022 Berlingskes Fonsmarkpris.