Dato Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 10:30
Sted Fremmed kirke eller kapel, Kirkevej 2, Kirkevej 2, 4681 Herfølge
Provstigudstjeneste

Søndag den 2. oktober 2022 kl. 10.30 inviterer Køge Kommunes kirker til provstigudstjeneste – en fælles gudstjeneste i Køge Kirke. Efter gudstjenesten mødes vi i Ravnsborghallen til en let men lækker frokost og et foredrag af journalist og forfatter Samuel Rachlin, der lodder stemningen i en verden af lave.

Provstigudstjenesten er en årlig tradition, hvor alle vores lokale gudstjenester er lagt til Køge Kirke. Til gengæld medvirker alle provstiets præster i gudstjenesten sammen med et udvalg af vores dygtige lokale kor og børnekor. Velkommen til en fantastisk dag!

NB! Tilmelding og fællestransport
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til frokost og foredrag samt fællestransport til og fra arrangementet, hvis dette ønskes.
Se mere om tilmelding og mulighederne for fællestransport her.
Al tilmelding skal ske til Herfølge Kirkes kirkekontor.
Bemærk sidste dag for tilmelding er mandag den 12. september

KL. 10.30: Fællesgudstjeneste i Køge Kirke

Kl. 12.00: Frokost i Ravnsborghallen

Kl. 13.00: Foredrag - Samuel Rachlin lodder stemningen i en verden af lave

Kl. 14.00: Mulighedernes marked, de enkelte sogne har mulighed for at booke en bod, hvor man kan præsentere et eller flere projekter, som man gerne vil fortælle andre sogne om

Kl. 14.30: Kaffe og afslutning

Samuel Rachlin
Den kendte journalist og forfatter Samuel Rachlin er født i det tidligere Sovjetunionen i 1947. Familien kom fra Ukraine, men var tvangsforvist til Sibirien. Han kom til Danmark som 9årig. Samuel Rachlin blev landskendt som korrespondent i Sovjetunionen for Danmarks Radio. Senere blev han TV 2's første nyhedsvært, hvor han også har dækket finansnyhederne. Samuel Rachlin er desuden forfatter til bogen ”Jeg, Putin”.