Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSOLGT - Julekoncert med Jette Torp

Dato
Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted
Herfølge Kirke, Kirkepladsen 1, 4681 Herfølge
Pris
150

Julekoncert med Jette Torp Trio.

Koncerten starter kl. 19:30 og dørene åbner kl. 19:00

Billetten koster 150kr. og kan købes her.

Med afsæt i udgivelsen ”JUL” fra 2018, spiller trioen klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen”.

 ”Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.

Med sig har Jette to eftertragtede musikere - Live Johansson, som er hørt med blandt andre Mads Langer, Søren Huss og ikke mindst afdøde Bent Fabricius-Bjerre, mens Jan Kaspersen rejser landet rundt med Rasmus Bjergs John Mogensen-koncert.    

 

Arrangørerne sagde blandt andet:

….Tak herfra for en meget hyggelig aften. Celloen gav en blød varm tone som akkompagnement til deres guitarer og klingede vildt godt sammen med deres stemmer. Jeg har ikke hørt andet end begejstrede udtalelser fra alle. 

Grete Høj, Hornsyld/Bjerre Kirke

 

….Det var en dejlig, smuk og også rørende koncert! Masser af ros herfra - og fra publikummerne.

Helle Jørgensen, Musikchef, STUBhuset

 

…Koncerten var fantastisk og publikum kom i den julestemning de kom efter. I to timer blev vi forkælet med smukke og klassiske julesange. Ingen tvivl om at Jette Torp, Jan Kaspersen og Live Johansson nød at stå på scenen og spille. 

Jeanette Dahl Pedersen, Centerdirektør, Taastrup Kulturcenter

 

Medvirkende:

Jette Torp: vokal & guitar

Jan Kaspersen: guitar, saxofon, kor og fløjte

Live Johansson: cello